Смарт АйТи ООД е фирма специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на счетоводен, ТРЗ, медицински софтуер и изграждане на системи за видеонаблюдение. Ние имаме потенциала и опита да изграждаме комплексни решения за своите клиенти. Осъзнавайки, че доволните клиенти са най-добрата реклама за това, което правим, стремежът ни е да предлагаме най-добрите продукти и услуги на най-добрата цена. Целта е да предлагаме цялостни решения - от проектирането и изработката на компютърна мрежа, през доставка на компютърни системи и периферия до изработката на специализиран софтуер в зависимост от нуждите на потребителя и конкретната задача, който се отличава с отлични качества и интуитивен интерфейс. И за да бъдем максимално полезни се ангажираме с последващата гаранционна и следгаранционна поддръжка. За реализацията на нашите цели и амбиции основна заслуга има добре подготвения и мотивиран екип от специалисти. Богатият ни опит, както и детайлното познаване на проблемите, ни дава възможност да предлагаме надеждни и своевременни решения.

Ние можем да помогнем за реализирането на Вашата бизнес концепция, предлагайки Ви:

Счетоводен и ТРЗ Софтуер

Стандартни компютърни счетоводни системи за управление на бизнеса от марката БулМар Офис;.

Медицински софтуер

Системи за автоматизиране на дейността на общопрактикуващи лекари, лекари специалисти и медицински центрове, договорни партньори на НЗОК от марката НИСЕТ;

Информационна сигурност

Антивирусен софтуер от марката Panda Antivirus

Системи за видеонаблюдение

Партньори сме със сериозни производители на висококачествено оборудване, което гарантира на нас и клиентите ни голяма надеждност – доказана с годините.

Доставка на компютърна и офис техника, компоненти и консумативи;

Сервиз и системна интеграция – проектиране и изграждане на структурни кабелни системи, абонаментна поддръжка и сервиз на компютърна и офис техника, гаранционно и извън гаранционно обслужване.