Медицински софтуер и системи за видеонаблюдение

Ние ви предоставямедостъпни услуги!

Видеонаблюдение

Ние проектираме, доставяме и изграждаме професионални системи за видеонаблюдение. Специалистите ни са високо квалифицирани в областта с голям опит.
Работим със специализирано оборудване.
Предлагаме цялостни решения – проектиране, доставка и монтаж, гаранционна и след-гаранционна поддръжка на всяка система.

Имаме изградени много системи през годините в различни области:
- хотели и хотелски комплекси;
- търговски обекти;
- складове;
- производствени обекти;
- заведения;
- учебни заведения;
- игрални зали;
- офиси;
- частни домове и др.

За изграждането на системите за нашите клиенти ние избираме най-добрите и подходящи продукти от голямото разнообразие на пазара в зависимост от бюджета отделен за проекта.
Гарантираме за всяка изградена от нас система дълготрайна надеждност на разумни цени.
Критерий при избора на камерата за видеонаблюдение не трябва да бъде цената, а отношението между цената и резултата от ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО.

Търсейки най-евтиният продукт, често оставате незадоволени от решението за цялостно наблюдение и сте готови да приемете, че всъщност сте направили по-високи разходи.
Всеки от компонентите в една система на практика определя нивото и качеството на функциониране на цялата система за видеонаблюдение.

Аналогова система

Тя е най-достъпна, но и най - несъвършенното решение. Аналоговата система за наблюдение предлага най-ниско качество на изображението, като в същото време различни източници на електричество оказват влияние на работата на камерите.

Цифрова система

Тя предлага най-високо качество на изображението, а сигналът не се влияе от смущения по трасето. Този вид система подлежи на ъпгрейд, в случай, че нуждата от по-качествено наблюдение в обекта се повиши. Позволява да се заменят или добавят камери, както и обединяване на системата с друг вид решения за контрол и защита – системи за контрол на достъп, и т.н.

Правилният избор

Правилният избор на система за видеонаблюдение зависи от бюджета и също качеството на изображението, което искаме да получим. Това означава да се насочим към конкретен тип система – цифрова или аналогова.
Редактиране на страницата